ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ψηφιακές Εκτυπώσεις / Φωτοαντίγραφα

Μπορούμε να σας παρέχουμε συνέπεια και υψηλή ποιότητα σε ελάχιστο χρόνο παράδοσης και με πολύ προσιτές τιμές. Εκτυπώνουμε και φωτοτυπούμε όλα τα μεγέθη χαρτιών, έγχρωμα και ασπρόμαυρα. Όπως επίσης, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικό υλικό, διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, booklet, επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, συνταγολόγια, flyer, folders, καταλόγους προϊόντων, προσκλητήρια, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων (εισιτήρια, κουπόνια) κτλ. 

Εκτύπωση Έγχρωμων Σχεδίων – Αφισών

Με εξελιγμένα μηχανήματα, άριστη ποιότητα και μεγάλη χρωματική ακρίβεια σύμφωνα με το πρωτότυπο εκτυπώνουμε τοπογραφικά σχέδια, Έγχρωμα σχέδια, Αρχιτεκτονικά σχέδια, αφίσες σε μεγάλες διαστάσεις κλπ.

Ψηφιοποίηση (Scanning) και αποθήκευση σε ηλεκτρονικό αρχείο οποιασδήποτε μορφής, όπως pdf, jpeg, tif

Η προηγμένη τεχνολογία σάρωσης μας επιτρέπει με σαρωτές υψηλής ευκρίνειας να ψηφιοποιήσουμε άμεσα και οικονομικά σε εξαιρετική ανάλυση από βασικές ασπρόμαυρες σαρώσεις μίας σελίδας έως έγχρωμες σαρώσεις πολλών σελίδων. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής αρχείου μέσω email. 

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

  • Ψηφιοποίηση εγγράφων
  • Ψηφιοποίηση εργασιών
  • Ψηφιοποίηση αφισών
  • Ψηφιοποίηση φωτογραφιών
  • Ψηφιοποίηση σχεδίων και μεγάλων διαστάσεων
  • Ψηφιοποίηση τιμολογίων

Δακτυλογραφήσεις / Απομαγνητοφωνήσεις

Αναλαμβάνουμε γρήγορα και αξιόπιστα δακτυλογραφήσεις παντός είδους κειμένων (νομικά, τεχνικά και ιατρικά κείμενα, πτυχιακές και διδακτορικές διατριβές, χειρόγραφα κλπ.)  Επίσης, απομαγνητοφωνήσεις ηχητικού υλικού (cd, mp3 κ.ά.) στην ελληνική ή και αγγλική γλώσσα.

Βιβλιοδεσίες Σπιράλ – Θερμοκόλληση

Πλαστικό και Μεταλλικό σπιράλ: Τα πιο διαδεδομένα μέσα βιβλιοδεσίας για φοιτητικές εργασίες και σημειώσεις, για σχολικά ημερολόγια και για τιμοκαταλόγους με διαφάνεια μπροστά και πίσω χαρτόνι της αρεσκείας σας.

Θερμοκόλληση: δίφυλλο με μεταλλική ράχη και μπροστά/πίσω διαφάνεια. Κατάλληλο για παρουσίαση πτυχιακής εργασίας, βιβλίου κλπ. 

Δερματόδετο: Δέσιμο πολυτελείας, ιδανικό για μεταπτυχιακές εργασίες και διδακτορικές διατριβές σε πολύ σκληρό κάλυμμα (μπορντό, μπλε ή μαύρο) με χρυσά γράμματα τυπωμένα στο εξώφυλλο και στη ράχη.

Περιμετρικό: Δέσιμο με χοντρό χαρτόνι σε ανάπτυγμα και δυνατότητα δημιουργίας ράχης και οπισθόφυλλου. Ιδανικό για πτυχιακές εργασίες, διατριβές, για βιογραφικά υπομνήματα, δημοσιεύσεις, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών και διαφημιστικούς καταλόγους.

Σφραγίδες Ξύλινες & Αυτομελανούμενες

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτόματες σφραγίδες σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη, ξύλινες σφραγίδες, σφραγίδες τσέπης για ευκολότερο τρόπο μεταφοράς, ακόμα και σφραγίδα στυλό για πιο κομψή παρουσία. 

Οι αυτομελανώμενες σφραγίδες είναι μηχανισμοί αποτύπωσης που έχουν ενσωματωμένο ταμπόν και μελανώνουν αυτόματα την σφραγίδα κάθε φορά που σφραγίζουμε. 

Η Ξύλινη Σφραγίδα είναι μια ειδική οικονομική κατασκευή από ξύλο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία της και την απόδοση του σωστού χρώματος είναι το μελάνωμα της σφραγίδας σε ταμπόν πάντα πριν την σφράγιση.

Προσωποποιημένα δώρα

Εάν ψάχνετε ένα μοναδικό δώρο, για ένα ξεχωριστό πρόσωπο, δημιουργήστε και χαρίστε του ένα προσωποποιημένο αντικείμενο. Θα ενθουσιαστεί και μόνο στην ιδέα ότι δημιουργήσατε κάτι μοναδικό, αποκλειστικά γι’ αυτό το αγαπημένο σας πρόσωπο!

Διαλέξτε ανάμεσα σε:

Κούπες – Παζλ – MousePads – T-Shirts – Κασετίνες – Τσάντες – Ποδιές – Ξύλινες Κορνίζες – Μαξιλάρια – Κρύσταλλα – Ρολόγια – Σουβέρ – Σουπλά – Πορτοφόλια – Τιμητικές Πλακέτες – Αρκουδάκια – Διακοσμητικές Πέτρες – Κουμπαράδες – Μαγνητάκια – Σαλιάρες – Μπρελόκ.